راهکار های مرکز تماس برای مدیریت یک مراکز درمانی چیست؟ آیا از مزایای مدیریت مرکز تماس یک مرکز درمانی میتوان برای سرعت بخشیدن به کارها استفاده کرد؟ آیا استفاده از مزایای مدیریت مرکز تماس در روند پذیرش بیماران و افزایش رضایت آنها تاثیرگذار است؟ اینها مجموعهای از سوالات و پرسشهایی است که مراکز درمانی هنگام راه اندازی مرکز تماس با آن مواجه میشوند. مرکز درمانی چه یک بیمارستان و کلینیک باشد و چه یک مرکز مشاوره روانشناسی، نیازمند یک بستر ارتباطی قوی با بیماران است. از فرآیند نوبتدهی گرفته تا بررسی وضعیت بیمار و ارائه مشاوره تلفنی همه نیازمند قابلیتها و راهکارهای مرکز تماس است. به همین دلیل بیمارستانها و کلینیکهای درمانی تمایل به راه اندازی مرکز تماس برای مجموعه خود و استفاده از مزایای مدیریت مرکز تماس دارند.
اما سوالی که اکثرا با آن مواجه میشوند این است که چگونه میتوان با راه اندازی مرکز تماس در بیمارستانها از مزایای مدیریت مرکز تماس استفاده کرد؟ آیا راهکار های مرکز تماس برای این مراکز درمانی موثر است؟ ما در این مقاله میخواهیم به این سوالات پاسخ دهیم و بدانیم که چگونه میتوان با راه اندازی مرکز تماس به فرآیند درمان یا پذیرش بیماران کمک کرد. همچنین به این پرسش پاسخ خواهیم داد که مزایای مدیریت مرکز تماس در یک مرکز درمانی در چه چیزی نهفته است. با ما همراه باشید.
اهمیت راه اندازی مرکز تماس در بیمارستانها و مراکز پزشکی
پیش از آنکه به راهکار های مرکز تماس بپردازیم و از مزایای مدیریت مرکز تماس سخن بگوییم، بهتر است به اهمیت راه اندازی مرکز تماس اشاره کنیم. معمولا تصور ما از یک محیط درمانی مجموعهای از تختهای بیمارستانی، دستگاههای اکسیژن و مانیتورهای علائم حیاتی است. اما موضوع صرفا به همینجا ختم نمیشود و تجهیزات مختلف دیگری در روند درمان و پذیرش بیمار موثر خواهند بود. در میان این تجهیزات میتوان به کال سنتر یک مرکز درمانی اشاره کرد که نقش مهمی در روند مدیریت مجموعهها دارد. طبیعتا هر مرکز بهداشتی و درمانی در درجه اول نیاز به یک پل ارتباطی مطمئن و سریع با بیماران خود دارد و این ارتباط در بستر قابلیتها و راهکارهای مرکز تماس صورت میگیرد.
شما با راه اندازی مرکز تماس در مرکز درمانی میتوانید به شکل هوشمندانهای از راهکار های مرکز تماس و مزایای مدیریت مرکز تماس بهرهمند شوید و آسایش خاطر بیماران و پرسنل خود را فراهم کنید. البته مزایای مدیریت مرکز تماس را هم از نگاه مسئولین مراکز درمانی و هم از دید بیماران میتوان بررسی کرد.
برای اینکه از اهمیت راه اندازی مرکز تماس مطلع شوید تصور کنید شما درگیر یک بیماری هستید و هنگام تماس با یک کلینیک میتوانید به راحتی و بدون فوت وقت برای مراجعه به پزشک نوبت بگیرید. همچنین به کمک برخی از راهکارهای مرکز تماس میتوانید اطلاعات جامعی از بیماران خود داشته باشید و متناسب با اطلاعات و سابقه مندرج در پرونده هر بیمار از طریق تماس تلفنی آنها را راهنمایی کنید. مزایای مدیریت مرکز تماس کلینیک و بیمارستان به شکل چشمگیری روند مدیریتی شما را تغییر میدهد. اکنون میخواهیم به این موضوع بپردازیم که راهکار های مرکز تماس برای مراکز درمانی چیست و چگونه میتوان از مزایای مدیریت مرکز تماس بهرهمند شد.
راهکار های مرکز تماس در مراکز درمانی و سلامت
اصولا بیمارستانها و کلینیکها جزو آن دسته از مراکزی هستند که روزانه تماسهای ورودی و خروجی زیادی دارند و به همین دلیل نیاز به راه اندازی مرکز تماس و استفاده از مزایای مدیریت مرکز تماس یک نیاز ضروری است. برای اثبات این موضوع کافی است به تجربه خودمان مراجعه کنیم که هر زمانی که دچار مشکل یا بیماری خاصی میشویم به این مراکز مراجعه میکنیم و معمولا قبل از حضور با آنها تماس میگیریم. طبیعتا این موضوع چالشهایی را به همراه دارد که ما با کمک راه اندازی مرکز تماس و با استفاده از راهکار های مرکز تماس آنها را مدیریت میکنیم. برای محقق شدن این موضوع ما به سراغ قابلیتها و مزایای مدیریت مرکز تماس میرویم. برای اینکه با راهکار های مرکز تماس بیمارستانها و مراکز درمانی بیشتر آشنا شویم، برخی از مهمترین چالشها پیش روی این مراکز و راهحل آنها را با هم بررسی میکنیم.

با استفاده از راهکار های مرکز تماس میتوانید مجموعه خود را به بهترین شکل مدیریت کنید.
راهکار های مرکز تماس برای خدمترسانی به بیماران
یکی از راهکارهای مرکز تماس برای ارائه خدمات بهتر به بیماران ارتباط کال سنتر با سیستم CRM است. یکپارچهسازی کال سنتر با نرمافزار CRM از جمله مزایای مدیریت مرکز تماس است که چالشهای مربوط به خدمترسانی به بیماران را تا حد زیادی برطرف میکند. برای اینکه موضوع را بهتر درک کنیم و با راهکار های مرکز تماس برای این چالش بیشتر آشنا شویم مثالی را ذکر میکنیم. به یک کلینیک پزشکی یا یک مرکز مشاوره روانشناسی فکر کنید که باید اطلاعات جامعی از بیماران خود داشته باشد تا بتواند امور درمان را دقیقتر پیگیری کند. برای اینکه بتواند خدمات مناسبی را به بیماران ارائه دهد نیاز به بررسی پرونده و سابقه بیمار دارد.
شما با راه اندازی مرکز تماس و استفاده از راهکار های مرکز تماس مانند یکپارچهسازی با CRM میتوانید هنگام تماس بیمار اطلاعات لازم را در دست داشته باشید. این موضوع به این صورت است که با گروهبندی بیماران و مراجعهکنندگان CRM، هنگام تماس افراد با مجموعه اطلاعات آنها در یک داشبورد برای شما نمایش داده میشود. این موضوع تنها یکی از مزایای مدیریت مرکز تماس در مراکز درمانی و بهداشتی است و شما با استفاده از راهکار های مرکز تماس میتوانید سناریوهای مختلفی برای مجموعه خود تعریف کنید. حال به سراغ یکی دیگر از مزایای مدیریت مرکز تماس برویم.
راهکارهای مرکز تماس در خصوص مدیریت زمان انتظار بیماران
یکی دیگر از راهکارهای مرکز تماس برای مراکز درمانی مدیریت زمان انتظار بیماران است. احتمالا شما هم تجربه انتظار طولانی مدت هنگام تماس با یک کلینیک درمانی را داشتهاید و موضوع زمان انتظار را به خوبی درک میکنید. در این خصوص شما با راه اندازی مرکز تماس میتوانید سناریویی طراحی کنید که بیماران در سریعترین زمان ممکن به مقصد مورد نظر خود انتقال یابد و در شرایط شلوغ و پرترافیک صفها به خوبی مدیریت شوند. از جمله راهکار های مرکز تماس در این خصوص سناریویی است که اگر تماسگیرنده از زمان معینی بیشتر در صف انتظار بود، تماس وی به اپراتوری دیگر منتقل شوند. در صورتی که تماسگیرنده باز هم نتواند به اپراتور متصل شود میتوان از دیگر مزایای مدیریت مرکز تماس استفاده کرد. به این صورت که سناریویی تعیین کرد تا تماس به تلفن همراه یک کارشناس متصل شود.
راهکار های مرکز تماس برای اصلاح روند ارتباطی
یکی دیگر از مزایای مدیریت مرکز تماس مربوط به شیوه ارتباط بیماران با مراکز درمانی است. معمولا مراکز درمانی در برقراری ارتباط مناسب با بیماران خود درگیر چالشهای مختلفی هستند. از جمله چالشهای این مراکز قطع تماس هنگام گفتوگو با بیماران است. برای برطرف کردن این چالش یکی از راهکارهای مرکز تماس مربوط به تغییر روند ارتباط با بیماران است. به عبارتی دیگر اولین موضوعی که بعد از راه اندازی مرکز تماس به آن روبرو میشوید تغییر و تحول مثبت در روند ارتباط با بیماران است. راهکار های مرکز تماس برای حل چنین چالشی به این صورت است که با راه اندازی مرکز تماس اگر فردی قبلا با مجموعه شما تماس گرفته باشد و خدمات لازم را از یک پزشک یا متخصص خاص دریافت کرده باشد، هنگام تماس مجدد، دوباره به همان اپراتور متصل میشود.
بنابراین با راه اندازی مرکز تماس دیگر بیمار لازم نیست برای دریافت خدمات و مشاوره مسیری طولانی و تکراری را طی کند تا به کارشناس مورد نظر خود متصل شود. این موضوع یکی دیگر از مزایای مدیریت مرکز تماس است که به وسیله آن میتوانید این روند ارتباطی را کوتاهتر و سادهتر کنید. شما با راه اندازی مرکز تماس این امکان را برای بیمار فراهم میکنید که به محض تماس با مجموعه به صورت خودکار به کارشناس یا پزشک خود متصل میشود. اکنون میخواهیم یکی دیگر از مزایای مدیریت مرکز تماس در مراکز درمانی را توضیح دهیم.
نظارت بر عملکرد مجموعه با راه اندازی مرکز تماس
یکی دیگر از مزایای مدیریت مرکز تماس مربوط به موضوع نظارت بر عملکرد مجموعه است. از جمله راهکار های مرکز تماس برای این منظور ارائه یک داشبورد گسترده گرافیکی است. شما با راه اندازی مرکز تماس میتوانید در هر لحظه عملکرد مجموعه خود را رصد کنید. از دیگر راهکار های مرکز تماس برای نظارت بر عملکرد مجموعه سیستم ضبط تماس و شنود است که به کمک آن میتوانید مکالمات صورت گرفته در کال سنتر خود را در هر بازه زمانی که میخواهید بررسی کنید.
سخن پایانی (مزایای مدیریت مرکز تماس بیمارستانها، کلینیکها و…)
مراکز درمانی و بهداشتی معمولا در طول روز تماسهای ورودی و خروجی زیادی دارند و طبیعتا با چالشهای مختلفی در این زمینه روبرو میشوند. از مدیریت زمان انتظار تماسگیرندگان گرفته تا نحوه ارائه خدمات به آنها بخشی از چالشهای پیش روی آنهاست. برای برطرف کردن این مسائل میتوان از قابلیتها و مزایای مدیریت مرکز تماس استفاده کرد. شما با راه اندازی مرکز تماس و استفاده از راهکار های مرکز تماس میتوانید این مشکلات را مرتفع سازید. از جمله راهکارهای مرکز تماس برای این موضوع میتوان به اصلاح نحوه ارتباط با بیماران و روند پاسخگویی به نیازهای آنها اشاره کرد. همچنین مدیریت زمان انتظار بیماران و ارائه خدمات به آنها بخشی دیگر از راهکار های مرکز تماس در مدیریت مراکز درمانی و بیمارستانهاست.